Deze week werkte ik met kaas. Dit bedrijf (Anker Kaas) zorgt voor de opslag van de kazen van bijna alle kaas producenten in Nederland. Uit heel Nederland vandaan worden kazen hierheen gereden om bewaard en af en toe omgedraaid te worden. Oude kaas langer dan jonge kaas natuurlijk. Bij het omdraaien komt er iedere keer een laagje plastic op de kaas. Dat is het enige dat hier, behalve de leeftijd, aan de kaas veranderd. Al deze dingen gebeuren machinaal.
Lees verder»
okt
12
jul
23
Vorige week had ik mezelf ingeschreven bij een klein uitzendburo in Amsterdam, Clean Control en gister om kwart voor twaalf werd ik uit uit bed gebeld (mijn vriendin had de late dienst) of ik om half een bij het uitzendburo kon zijn. Kazen laden en lossen in een kaasfabriek in Zeewolde. Ik had dus een half uurtje om te eten en te douchen, niet ideaal maar ik heb toch ja gezegd. De eerste dag zit er nu dus al op maar ik ga niet meer zeggen als dat het zwaar was, de rest lees je in het verslag allemaal.